• Gl. Strandvej 12, 4640 Faxe
  • oestskolen@faxekommune.dk

-En skole i bevægelse

Erik Nordentoft den 03-07-2015
    Der er nye regler om lektiestøtte og faglig fordybelse fra skoleåret 2015-16.
    Se vedhæftede orientering.
    Bettina Hindsberg Sierant den 03-07-2015

Nhu-Hanh, som har været ansat i boden på Afdeling Rollo siden 1/8-2013, har valgt at gå på efterløn til august 2015. Boden på Afdeling Rollo, åbner ikke når elevene starter i uge 33. Husk derfor madpakkerne.

På Afd. Karise går Susanne Grønbeck på efterløn omkring 1/11-2015.

Afd. Hylleholt sagde farvel til Malene Pedersen 1/12-2014 og boden har desværre været lukket siden.

På Østkolen vil vi gerne finde en løsning så eleverne på alle tre afdelinger får samme muligheder for at supplere madpakken med sunde og lækre småretter, brød, frugt og grønt til overkommelige priser.

Vi arbejder derfor på højtryk for at finde en holdbar løsning så Afd. Hylleholt og Rollo igen kan åbne for salg og boden på Afd. Karise kan fortsætte når Susanne stopper.

Erik Nordentoft den 01-07-2015
    Østskolen søger lærere - se link.
    Erik Nordentoft den 29-06-2015
    9.i, afd. Karise har lavet en musikvideo til lærerne ved afslutningen på 9.klasse. Videoen blev vist ved dimissionsfesten.
    Klik på linket for at nyde den flotte ørehænger
    Erik Nordentoft den 26-06-2015
    Alle ønskes en rigtig god sommerferie
    1. skoledag efter ferien er:
    - for 1.-9.kl.trin mandag den 10. august.
    - for 0.kl.trin tirsdag den 11. august.
    Vedhæftet er sommerferie-nyhedsbrev.
    Erik Nordentoft
    Erik Nordentoft den 25-06-2015

I 2010 blev Faxe Kommunes indsats mod ulovlige knallerter og ulovlig kørsel på knallert vedtaget i SSP Styregruppen.

I 2014 har knallertindsatsen været drøftet i SSP koordinationsgruppen og efterfølgende er knallertindsatsen justeret og opdateret (vedhæftet).

SSP Styregruppen har tilrådt den nyreviderede knallertindsats og der er efterfølgende udarbejdet en handleguide (vedhæftet).

Erik Nordentoft den 24-06-2015
    Velkommen til ny afdelingsleder Østskolen, afd. Karise
    Det er mig en glæde at kunne fortælle, at der pr. 1.august 2015 tiltræder en nyansat afdelingsleder på Østskolen, afd. Karise.
    Navnet er Helle Ancker Agergaard.
    Hun har skrevet en kort præsentation af sig selv - se vedhæftning.
    Erik Nordentoft den 08-06-2015
    Velkommen til ny SFO-leder Tandhjulet
    Det er mig en glæde at kunne fortælle, at der pr. 1.8.15 tiltræder en nyansat SFO-leder på Tandhjulet.
    Navnet er Simone Plesner. Hun har skrevet en kort præsentation af sig selv - se vedhæftning.
    Erik Nordentoft den 04-06-2015
    TV-indslag om robotteknologi på Østskolen
    Faxe Kommune har via en rammeaftale et samarbejde med Blue Ocean Robotics om afprøvning af forskellige robotteknologier i bl.a. skoler, daginstitutioner, plejecentre og rengøringsenheden.
    Indslaget starter 20:31 inde i programmet og afslutter dagens regionale udsendelse. Klik på linket for at se indslaget fra TV Øst.
    Endvidere er vedhæftet nogle billeder fra mødet mellem robotten Mimi fra afd. Hylleholt og 0.klasse fra afd. Karise.
    Gert Asmild Larsen den 01-06-2015
    Skolefrugtordningen vil ophøre fra og med næste skoleår og det vil ikke mere være muligt at betale til ordningen via skolefrugt.dk. Få elever har benyttet sig af ordningen og alt for mange elever glemmer at hente frugten. Eleverne må selv medbringe frugt til de lange skoledage.