• Gl. Strandvej 12, 4640 Faxe
  • oestskolen@faxekommune.dk

-En skole i bevægelse

Erik Nordentoft den 24-08-2016
    Samarbejde med Midtsjællands Gymnasium (MSG)
    Som endnu et tiltag i "Den åbne Skole" har vi indledt et samarbejde med MSG om et teaterprojekt på afd. Karise. Herudover er vi i gang med planlægning af en besøgsdag på gymnasiet for alle klasser på 8.klassetrin, sådan at der bliver 5 dage på gymnasiet tilrettelagt i samarbejde mellem lærerteams hos os og hos MSG målrettet hver af de 5 linjer.
    Se mere om teatersamarbejdet på linket.
    Thomas Bläske Vestergaard den 23-08-2016
    Der blev undersøgt naturkræfter og lavet opgaver i forlystelserne i Tivoli af Østskolens afd. Karises 9. årgang laugh
    Mange tak til Faglig Dag i Tivoli for at flot arrangement med mange relevante opgaver/udfordringeryes
    Anders Ulrik Laursen den 12-08-2016
    7. Sep Er der fælles færdselsdag for alle 9. klasser i Faxe kommune. Arrangementet vil være på afd. Sofiendal i Haslev.
    Se vedhæftede indbydelse..
    Erik Nordentoft den 17-06-2016
    Samarbejdsprojekt med robotteknologi
    Østskolen, afd. Hylleholt og SFO Hyllen har et samarbejde med daginstitutionsområde Øst - Mælkevejen om et projekt, hvor robotter bruges som et element i brobygningen fra daginstitution til SFO og skole.
    På linket er video med omtale af projektet.
    Se evt. mere på Skoleporten ved klik på "Skabet Robotter"
    Bettina Hindsberg Sierant den 01-06-2016
    Kære forældre
    Hvis jeres barn barn er berettiget til bus-/togkort i skoleåret 2016/17 er ansøgningsfristen den 23. juni. Læs mere her: