• Gl. Strandvej 12, 4640 Faxe

-En skole i bevægelse

Erik Nordentoft den 05-05-2015
    Velkommen til Østskolens nye hjemmeside
    Oplever du fejl eller mangler, kontakt da venligst IT-vejleder Peter Aundal på PEAUB@faxekommune.dk
    Erik Nordentoft den 23-05-2015
    Vedhæftet er orienteringsbrev om ændring af fritidsklubber og juniorklubber til SFO.
    Erik Nordentoft den 21-05-2015
    Østskolen søger lærere og børnehaveklasseleder. Se stillingsopslag på linket.
    Erik Nordentoft den 18-05-2015
    Skolebestyrelsen sætter spot på årsager til eventuelt skoleskifte.
    Se vedhæftede.  Kan også ses under "Nyt fra skolebestyrelsen".
    Erik Nordentoft den 14-05-2015
    Østskolen søger en afdelingsleder - se stillingsopslag på linket.
    Erik Nordentoft den 23-04-2015
    Østskolen i historisk stort innovationsprojekt i samarbejde med Blue Ocean Robotics
    Mød Romibo - han er et lille mekanisk pelsdyr – en social læringsrobot med store varme øjne og så kan han 26 sprog. Tirsdag den 21. april blev Romibo præsenteret for en række ansatte på Østskolen. Fem eksemplarer af det lilla eller blå pelsdyr skal ud på Østskolens afdelinger.
    Læs mere i vedhæftede pressemeddelelse og se filmen nederst i artiklen på linket.
    Thomas Bläske Vestergaard den 20-03-2015
    Klik på linket for at se den flashmob der blev danset på Østskolen afd. Karise på vores trivselsdag den 6. marts. Det er elever selv der har stået for produktionen.
    Erik Nordentoft den 11-03-2015
    Læs her om Naturlig-Vis, der er et fælles projekt i Faxe, Køge og Stevns Kommuner om styrkelse af naturfagene i skolen. Projektet er støttet af A.P.Møller- fonden.
    Thomas Bläske Vestergaard den 06-03-2015
    Trivselsdag afd. Karise 2015

Kære forældre og elever Østskolen afd. Karise

Vi har i dag, fredag den 6. marts, afholdt vores årlige trivselsdag på afd. Karise. I år var det udskolingseleverne, som havde fået til opgave at lave værksteder, som blandede grupper fra indskolingen og mellemtrinnet skulle besøge.
    Dagen sluttede af med en fælles flashmob i hallen.
    Derefter blev der evalueret i klasserne. Eleverne fra 0. til 6. klasse skulle skrive et postkort til de store elever, hvordan de havde oplevet dagen. Disse postkort hænger alle på en snor gennem udskolingen.
    Jeg har vedhæftet nogle stemningsbilleder fra dagen.
    Senere i næste uge vil der blive lagt en film ud fra flashmobben i hallen.