• Gl. Strandvej 12, 4640 Faxe
  • oestskolen@faxekommune.dk

-En skole i bevægelse

Erik Nordentoft den 23-05-2016
    Østskolen, afd. Hylleholt har i denne uge tema om rollespil/fantasy/middelalder
    Formålene er mange:
    • At få indblik i historisk skildring og fortælling.
    • At få indblik i, hvordan man kunne leve i middelalderen.
    • At arbejde med historieskabende elementer.
    • At arbejde med trivsel og de sociale kompetencer.
    • At arbejde med fordybelse og understøtte de øvrige fag.
    Her er nogle billeder, der viser nogle af aktiviteterne -:)
    Sean Littlewood den 23-05-2016
    Kære forældre og elever på Østskolen
    Fredag d. 20. maj, blev der stjålet mindst 2 cykler fra cykelskuret ved Skolegade 39, Karise Afd., Østskolen. Det er formentlig sket mellem 1. og 2. lektion. Desuden var der i løbet af dagen flere elever der opdagede, at nogen tilsyneladende havde forsøgt at bryde deres cykellås op. På tidspunktet, hvor cyklerne blev stjålet, blev der set en rød varevogn, der opholdt sig uregelmæssigt på skolegade lige ved cykelskuret. Disse informationer er blevet videregivet til Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi. Afd. Rollo og afd. Hylleholt. Naboskolerne er ligeledes blevet orienteret om hændelsen så de kan tage deres forholdsregler. Vi opfordrer alle til at huske at låse deres cykel med en forsikringsgodkendt cykellås.

Erik Nordentoft den 22-05-2016
    Åbent Hus
    SFO-leder Lene Bo Pedersen og skoleleder Erik Nordentoft er klar til at byde velkommen til Åbent Hus på Østskolen, afd. Hylleholt og SFO Hyllen.
    På ØStskolen, afd. Rollo og SFO Rollingen og på Østskolen, afd. Karise og SFO Tandhjulet er gode folk også klar til at byde velkommen - Det er ‪#‎FølelsenafFaxe
    Erik Nordentoft den 04-05-2016
    Østskolen indsamlede 158.656,50 kr. til børn med kræft
    Østskolens elever løb til sammen penge ind til Børnecancerfonden fredagen før påskeferien - nu er resultatet af deres anstrengelser gjort op.
    Østskolens 3 afdelinger deltog lige før påske i Team Rynkeby Skoleløbet. Vi kan nu offentliggøre, at det gav over 150.000 kr. i indsamlet beløb. Et meget flot resultat og en dag med både omsorg, gensidig respekt, social ansvarlighed i relationer, engagement og nærvær og ikke mindst læring, udvikling og bevægelse.
    Tak til elever, forældre, medarbejdere og sponsorer for den gode dag og det flotte indsamlingsresultat.
    Erik Nordentoft den 03-05-2016

Skolen i Virkeligheden
    Den åbne skole. Se inspirationsfilm på linket - rettet mod de forskellige målgrupper - ledelse, medarbejdere, foreninger og forvaltning.

Thomas Bläske Vestergaard den 03-03-2016
    8P fra afd. Karise var tirsdag på nationalmuseet og se særudstillingen "De hvide busser".
    Det var en meget god udstilling som stærkt kan anbefales.