• Gl. Strandvej 12, 4640 Faxe
  • oestskolen@faxekommune.dk

-En skole i bevægelse

Erik Nordentoft den 28-04-2016
    Lærerstilling på Østskolen, afd. Rollo- se stillingsopslag på linket - og del meget gerne!
    Erik Nordentoft den 28-04-2016
    Lærerstilling på Østskolen, afd. Hylleholt - se stillingsopslag på linket - og del meget gerne!
    Erik Nordentoft den 21-04-2016
    Informationsaften vedr. 7. klasse 2016-17
    Der var både information, varme hveder og kaffe/kakao, workshops, spørgsmål og svar og hands-on på indholdet i linjerne til vores informationsaften vedrørende klassedannelsen og linjerne for kommende 7.klassetrin på Østskolen.
    Tak til engagerede medarbejdere, elever og forældre for en god aften!
    Klik på ikonet herunder for at se en billedserie med titlen:
    Introaften linjer 7.kl. 201617 den 21. april 2016
    Karin Jensen den 14-04-2016

Tilmelding til musikskolen - sæson 2016/17 - Sidste frist 1. maj 2016

Det er nu tid til tilmelding til næste års undervisning på Faxe Musikskole.

Musikskolens tilbud er mangfoldige, og undervisningen tilbydes til børn og unge mellem 0 og 25 år.

I Faxe Musikskole er der plads til alle, både de børn og unge, som synes musik bare er dejligt, og gerne vil kunne spille et instrument eller synge.

Der er også plads og tilbud til talenterne, som godt kunne tænke sig at udvikle deres evner med henblik på en videregående uddannelse indenfor musikken.

Desuden er der en stor afdeling med rytmik for børn og forældre sammen, samt flere faste bands, orkestre og kor for såvel begyndere som øvede og videregående.

link til tilmelding: http://musikskolen.faxekommune.dk

link til film: https://www.youtube.com/watch?v=8Vrdf8RLz9c#t=12

Thomas Bläske Vestergaard den 10-03-2016
    Trivselsdag afd Karise marts 2016

Fredag den 4. marts blev der på Østskolen afd. Karise afholdt den årlige trivselsdag.
    Igen i år var det udskolingen, der havde planlagt dagen med værksteder for 0.-6. klasse samt centerklasserne.
    Vi havde en rigtig god dag :-)
    Se billeder fra dagen ved at klikke på nedenstående ikon
    Thomas Bläske Vestergaard den 03-03-2016
    8P fra afd. Karise var tirsdag på nationalmuseet og se særudstillingen "De hvide busser".
    Det var en meget god udstilling som stærkt kan anbefales.