• Gl. Strandvej 12, 4640 Faxe

-En skole i bevægelse

Erik Nordentoft den 02-02-2016
    Fernisering med Artholdet på afd. Hylleholt
    Artholdet på afd. Hylleholt har arbejdet med temaet "Østskolens værdier" og har lavet en række flotte malerier med dette tema.
    Tirsdag den 2. februar var der fernisering, hvor kunstværkerne blev præsenteret og der var et glas saftevand og en småkage til alle besøgende ved ferniseringen. Tak til Artholdet for en fin udstilling!
    Klik på ikonet herunder for at se fotos fra ferniseringen.
    Erik Nordentoft den 27-01-2016

Evolutionsteori og Darwin  i afd. Karises 7.-9. klasser

Naturhistorisk museums superdygtige undervisere var fredag d. 8/1 på besøg i Karise. Temaet var evolution. En af opgaverne var at blive klogere på menneskets udvikling ved i praksis at måle på kranier fra forskellige tidsaldre. Ved at måle eks. kæbebredde, ”næselængde”, tænder og iagttage rygsøjlehullet i kraniet fik alle øjnene op for, hvordan mennesket gennem verdenshistorien har tilpasset sig for at overleve.

Det er et hit at lave åben skole, når engagerede professionelle folk ville bruge deres energi på god formidling og undervisning, hvor eleverne fik fingrene i materien!
    Tak til Naturhistorisk Museum.

Erik Nordentoft den 15-01-2016
    Trivselsmåling 2016 elever
    Gør skolen til et meget federe sted...
    Se video på link!